0 (542) 837 14 14 info@sebatkoleji.k12.tr
Kayıt Bilgilendirme
Okulumuzla ilgilenen aday velileri bilgilendirmek için Okul Tanıtım ve Kayıt Komisyonu tarafından yıl boyunca bireysel veli görüşmeleri ve okul tanıtımları yapılır.
Aday velilere, okulun eğitim programı,sınavları , temel felsefesi, okul işleyişi ve günlük işleyiş ile ilgili detaylı bilgiler verilmektedir. Daha sonra okul içerisindeki bölümler gezdirilmektedir.
Okulumuz hakkında bilgi almak için okulumuzu ziyaret etmeniz veya bizi telefonla aramanız yeterlidir.
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Başvuru İçin Gerekli Evraklar
  • Öğrenci Bilgileri
  • Öğrenci Aile Bilgileri
  • MEB Öğrenci Kayıt Sözleşmesi

Kayıt sırasında Okul tarafından verilecek belge bizzat öğrenci velisi tarafından doldurulacaktır.
Nakil gelecek öğrenciler geleceği okula başvurusunu yaptıktan sonra e-okul sisteminden kayıtları okulumuza alınacaktır.

Öğrenci Kulüpleri Sağlık Hizmetleri Servis İmkanları Burs Olanakları Yemek Listesi